"Vi havde fornøjelsen af at høre Charlotte Lo & Tomas Somr til vores julefrokost på Nyborg Strand. Det var fantastisk underholdning! Vi sender vores varmeste anbefalinger hvis man ønsker fest med fantastisk underholdning."

- Gitte Lundsfryd Nyborg, Nyborg aktivcenter

Ældre &
PensionistkoncerterSyng med på de velkendte sange som ‘Gid du var i Skanderborg’, ‘Det er lige det’, ‘Hvis tårer var guld’, eller ta’ en svingom. Nyd også de smukke sange som f.eks. ‘Du kom med alt det, der var dig’, ‘Lyse nætter’ m.fl. En koncert fuld af stemning og glæde, hvor der nynnes hele vejen ud i bussen.

Særligt udvalgt repertoire til aktivcentre, plejehjem, ældreklubber, m.m.

Vejledende pris: kr. 5000 for 1 times underholdning, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

Book

Underholdning solo eller duo

Jeg kan bookes enten alene eller sammen med Tomas Somr, der helt virtuøst bidrager med både smukke og sjove instrumentale numre.

Vejledende pris: kr. 10.000 for 1 times underholdning, med sanger og musiker, plus evt. kørsel (gratis på Fyn).

BOOK
"Tak for dit besøg her ved os Byhuset. Alle nød din sang og ikke mindst din optræden i det flotte og farverige tøj. Flere synes vældig godt om at vi denne gang havde besøg af en sangerinde som gav en anderledes optræden end den en spillemand kommer med.Vi glæder os til et besøg en anden gang. TAK!"

- Iben Westergaard Andersen, Social og sundhedsassistent/rehabiliteringsmedarbejder

Events

Har du lyst til, at der skal ske noget nyt og spændende i din butik, eller café?
Har du lyst til at forkæle dine kunder med et arrangement, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg har mulighed for at komme ud med mit sanganlæg til mindre grupper, f.eks. en tøjbutik, vinhandel, specialbutik, skobutik osv. Her synger jeg en håndfuld smukke sange, mens du forkæler dine kunder med bobler, goodie bags og gode tilbud.

Du får mulighed for at sætte lidt fut i din butik med et helt særligt event.

Vejledende pris: kr. 5000 for et festligt indslag, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

LIGE NU: Tilbud kr. 1500 (plus evt. kørsel).
Skynd dig at book!

Book
"Vi kunne ikke have valgt en bedre gave til vores mor, ved hendes 85 års fødselsdagsfest. Charlotte Lo gik, med sine smukke ballader, festlige sange samt varme og nærværende personlighed, lige i hjerterne på os alle. Charlotte Lo var med sit festlige indslag med til, at give vores mor, lige den fest hun havde ønsket sig. Vi kan på det varmeste anbefale Charlotte Lo til jeres næste fest."

- Lise Brems