"Vi havde fornøjelsen af at høre Charlotte Lo & Tomas Somr til vores julefrokost på Nyborg Strand. Det var fantastisk underholdning! Vi sender vores varmeste anbefalinger hvis man ønsker fest med fantastisk underholdning."

- Gitte Lundsfryd Nyborg, Nyborg aktivcenter

Ældre &
PensionistkoncerterSyng med på de velkendte sange som ‘Gid du var i Skanderborg’, ‘Det er lige det’, ‘Hvis tårer var guld’, eller ta’ en svingom. Nyd også de smukke sange som f.eks. ‘Du kom med alt det, der var dig’, ‘Lyse nætter’ m.fl. En koncert fuld af stemning og glæde, hvor der nynnes hele vejen ud i bussen.

Særligt udvalgt repertoire til aktivcentre, plejehjem, ældreklubber, m.m.

Vejledende pris: kr. 3500 for 1 times underholdning, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

Book

Underholdning solo eller duo

Jeg kan bookes enten alene eller sammen med Tomas Somr, der helt virtuøst bidrager med både smukke og sjove instrumentale numre.

Vejledende pris: kr. 7000 for 1 times underholdning, med sanger og musiker, plus evt. kørsel (gratis på Fyn).

BOOK
"Tak for dit besøg her ved os Byhuset. Alle nød din sang og ikke mindst din optræden i det flotte og farverige tøj. Flere synes vældig godt om at vi denne gang havde besøg af en sangerinde som gav en anderledes optræden end den en spillemand kommer med.Vi glæder os til et besøg en anden gang. TAK!"

- Iben Westergaard Andersen, Social og sundhedsassistent/rehabiliteringsmedarbejder

Bryllupssang i kirken

Vil du overraske din kommende ægtefælle eller dine gæster med en smuk sang til dit bryllup? Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, meget gerne i god tid inden brylluppet, så du er sikker på, vi er ledige på din store dag og har tid til at indøve din yndlingssang.

Kontakt mig for pris.

Book

Festligt indslag til din fest

Et festligt repertoire lige til at synge med på. Vil du give dine gæster en herlig oplevelse til din fest, så book underholdning med et potpourri af velkendte sange. Eller en uforglemmelig smuk oplevelse med et smukt medley af store ballader.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så skræddersyr jeg et program til din næste fest. Under ‘Lyt her’ kan du høre mig synge samt opleve lidt af mit repertoire.

Priser fra: kr. 2000, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn). Kontakt mig for priser.

Book

Dinnermusik & dans

Skal du holde fest og vil du ud og svinge træbenet til et skønt blandet repertoire. Vi spiller og synger både dansktopmusik, musik for de unge på 50 år, og div. evergreens. Har du brug for musik under middagen eller måske begge dele? Tøv ikke med at kontakte os og hør mere om, hvad vi tilbyder.

Vejledende pris: kr. 15.000, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

Book
"Vi kunne ikke have valgt en bedre gave til vores mor, ved hendes 85 års fødselsdagsfest. Charlotte Lo gik, med sine smukke ballader, festlige sange samt varme og nærværende personlighed, lige i hjerterne på os alle. Charlotte Lo var med sit festlige indslag med til, at give vores mor, lige den fest hun havde ønsket sig. Vi kan på det varmeste anbefale Charlotte Lo til jeres næste fest."

- Lise Brems

Events

Har du lyst til, at der skal ske noget nyt og spændende i din butik, eller café?
Har du lyst til at forkæle dine kunder med et arrangement, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg har mulighed for at komme ud med mit sanganlæg til mindre grupper, f.eks. en tøjbutik, vinhandel, specialbutik, skobutik osv. Her synger jeg en håndfuld smukke sange, mens du forkæler dine kunder med bobler, goodie bags og gode tilbud.

Du får mulighed for at sætte lidt fut i din butik med et helt særligt event.

Vejledende pris: kr. 3500 for et festligt indslag, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

LIGE NU: Tilbud kr. 1500 (plus evt. kørsel).
Skynd dig at book!

Book

Polterabend for veninderne

En helt unik oplevelse for din veninde. Vil du forkæle din veninde med en hjertevarm, smuk og nærværende oplevelse? En oplevelse I aldrig glemmer. I skaffer bobler og location, jeg kommer og synger en håndfuld smukke sange.

Kontakt mig i god tid for at skræddersy jeres oplevelse.

Priser fra: kr. 2000, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn).

Book

Musikalsk Foredrag

Livet med ADHD.
I 2018 fik jeg diagnosen ADHD i en alder af 46 år.

Jeg har udarbejdet et underholdende musikalsk foredrag om livet før og efter diagnosen.

Få en indsigt i hvad det vil sige at være sendiagnosticeret med ADHD. Med alle fejltagelser og det dårlige selvværd til følge, før diagnosen. Til i dag, hvor jeg tager ud og synger og optræder og er i gang med at skabe mit eget firma.

Kontakt mig for at høre mere.

Vejledende pris: kr. 5000, plus evt. kørsel (gratis kørsel på Fyn) for en times foredrag, inklusiv en lille intimkoncert.

Book

Livsstilskoncerter

Er mere end bare koncerter. Det er et unikt univers, som jeg også tager med ud live, så du både får en koncert, samt den her hyggelige autentiske vibe med spændende emner og historier, der inspirerer. Livsstilskoncerter sætter jeg enten selv op, eller de kan skræddersyes, så det passer til dit arrangement. Eller vi kan sammen finde på et spændende event. Det kan involvere både plantebaseret mad, afternoon tea, bobler, meditationer og heart-to-heart talk.

Kontakt mig for yderligere oplysninger, og evt. pris.

Book