Om Charlotte Lo

Jeg er sangerinde, entertainer, foredragsholder, coach og skaber af det virtuelle autentiske univers Livsstilskoncert. Her får du et indblik i mit liv, mine passioner, drømme og min rejse.

Jeg er fyldt 50 år og på trods af begyndende overgangsalder og en ADHD-diagnose som 45-årig, har jeg fundet hjem til mig selv og besluttet mig for at leve af min passioner.
 
Det meste af mit liv har jeg rendt stresset rundt med hovedet under armen, en konsekvens af ADHD, som jeg intet anede om, at jeg havde. Jeg har kæmpet og knoklet det meste af mit liv uden rigtigt at komme nogen vegne.

Jeg har optrådt on/off fra jeg var teenager, både i showteam på Mallorca, Wallmans Saloner, fester, bands, teater m.m., men jeg har også været på kontanthjælp, sygemeldt og fortvivlet over, at jeg ikke kunne forløse mit potentiale. Det hele løb altid ud i sandet. Jeg har brugt de sidste 10 år af mit liv på at arbejde med mig selv.

I dag fokuserer jeg på det, jeg er god til og godt kan lide at lave. Det vil være mig en stor fornøjelse, hvis jeg kan inspirere dig på Instagram, Facebook, YouTube og live til koncerter og foredrag.