Foredrag

Jeg tilbyder foredrag til skoler, klubber, uddannelsessteder, foreninger. Til dig der arbejder professionelt med mennesker med ADHD.

Du får et first hand indblik i, hvad det vil sige at leve med ADHD hele livet uden at være diagnosticeret. Et særligt indblik som ikke kan fås ved at læse i en bog. Du vil som fagperson uden ADHD få en forståelse af, at selvom vi diagnosticerede har samme diagnose, så har vi vidt forskellige personligheder, og vi er som oftest meget forskellige, selvom vi deler nogle kernesymptomer.

Rigtig mange af os er intelligente, kreative, gode til at udvikle strategier. Vi har tit masser af gåpåmod og giver sjældent op. Ofte er vi dårlige til, at andre bestemmer over os, eller til at gøre noget der ikke interesserer os. Som jeg ser det, er der brug for os i samfundet, men i stedet for bliver vi gjort til et problem. Vi har også brug for, at vi kan bruges til noget, og at vi har en funktion i samfundet. Derfor er det vigtigt for mig, at dig som f.eks. er pædagog eller lærer, forstår hvad vi er for nogle.

Med det her foredrag kan jeg give dig et ærligt indblik i livet med ADHD, så du bliver bedre til at forstå og hjælpe de mennesker med ADHD, som du vil møde i dit professionelle liv eller som privat person.

Book

Coaching

I et begrænset omfang tilbyder jeg coaching. Walk-and-talk langs stranden her i Nyborg. Til dig der måske er kørt fast, bliver ved med at opnå det samme, måske kæmper og knokler du eller er blevet mellemfornøjet. Måske du ligesom jeg har ADHD. Det kan være, at du drømmer om at forløse dit potentiale. Det kan også være, du saboterer dig selv igen og igen, uden at vide hvorfor. Det kan være udfordringer med vægt, helbred, penge eller i kærlighedslivet.

Jeg er uddannet NLP Master coach, men vigtigst af alt, så har jeg gået vejen selv. Personligt har jeg været ude i de mørkeste afkroge af mig selv og nede i gamle traumer og skam.I dag er jeg i gang med at udleve mine passioner og drømme, men inden jeg kom hertil, var jeg stresset, udbrændt og gik og overvejede om jeg skulle have et flexjob.

Du kan kontakte mig via mail: lo@livsstilskoncert.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid.

BOOK